Pátrání po Tomášovi: První slova chlapcova otce, zmínil se i o drogách!

Policejní pátrání po pohřešovaném chlapci v Brně. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2021 14:10

Již od poloviny května marně pátrají policisté i příbuzní po patnáctiletém Tomášovi z Brna, který beze stopy zmizel. Rodina dosud komunikovala pouze prostřednictvím sociálních sítí, nyní se otec pohřešované rozhodl promluvit do médií.

Chlapcův otec Radek promluvil pro televizi CNN Prima News. Přiznal, že se mu nezdá teorie o útěku od rodiny. Hoch u sebe totiž neměl mobilní telefon ani další věci, například bundu. Stále proto věří, že se syna podaří najít.

Zmínil se také o drogách, nijak přitom netajil, že si Tomáš i další chlapci, se kterými osudného dne byl, podle dostupných informací vzali papírek tripu. 

"Kamarádi bohužel byli pod tou drogou taky hodně utlumeni. Ti čtyři kamarádi se rozdělili. Dva došli domů relativně v pořádku, jednoho bohužel musela hospitalizovat dětská nemocnice a pravdou je, že dva až tři dny byli úplně mimo," uvedl.

Pohřešovaný mladík je podle popisu asi 170 cm vysoký a hubené postavy, má hnědé oči a tmavé krátce střižené vlasy. Na sobě měl v den zmizení černé tepláky, na nohou černobílé tenisky Nike a mikinu.

Témata: Krimi (jednorázové)