Hrůza v Dolních Chabrech: Dva vážně zranění, policie pátrala po chlapci (14)!

Policie ČR

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2021 11:05 | Aktualizováno: 28. dubna 2021 11:37

Policie vyšetřuje závažný trestný čin, ke kterému došlo ve večerních hodinách v pražských Dolních Chabrech. Dva vážně zranění lidé skončili v nemocnici, policisté v souvislosti s případem také pátrali po čtrnáctiletém chlapci.

Pražská policie ve středu ráno informovala, že vyšetřuje závažný trestný čin, ke kterému došlo v noci na dnešek v Ploskovické ulici v Dolních Chabrech. Údajně zde došlo k vážnému zranění dvou osob, dospělé ženy a nezletilého chlapce.

Během dopoledne pak policisté oznámili, že v souvislosti s tímto násilným trestným činem pátrají od nočních hodin. po čtrnáctiletém Adamovi. "V současné chvíli nemůžeme vyloučit, že pohřešovaný je zraněný a může být ozbrojený," uvedli na twitteru.

Praha - V souvislosti s vyšetřováním násilného trestného činu pátrají od včerejší noci pražští policisté po pohřešovaném čtrnáctiletém chlapci. V současné chvíli nemůžeme vyloučit, že pohřešovaný je zraněný a může být ozbrojený. #policiepha pic.twitter.com/WAm5ExEwEN

— Policie ČR (@PolicieCZ) April 28, 2021

Krátce po 11. hodině bylo oznámeno, že se pohřešovaného hocha podařilo najít. 

Policie v současné chvíli k celému případu neposkytuje žádné další informace. Podle informací serveru stars24.cz kolem půlnoci nad okolím místa činu kroužil vrtulník, který se zapojil do pátrání. 

Témata: krimi Policie ČR Praha