Před budovou ministerstva zdravotnictví našli MRTVÉHO MUŽE! ZASTŘELIL SE!

policie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

11. března 2021 20:39 | Aktualizováno: 11. března 2021 21:58

Před budovou ministerstva zdravotnictví v Praze se dnes večer zastřelil padesátiletý muž.

Vyplývá to z vyjádření mluvčích pražské policie Evy Kropáčové, pražské zdravotnické záchranné služby Jany Poštové a záběrů z místa události. K motivu sebevraždy se Kropáčová nechtěla vyjadřovat.

Muž ležel podle webu Aktu u vchodu do ministerstva na Palackého náměstí. Server rovněž uvedl, že byla u muže nalezena střelná zbraň.

Praha - Policisté aktuálně zasahují na Palackého náměstí, kde byl nalezen muž bez známek života. Na základě prvotního šetření nelze vyloučit, že se jedná o sebevraždu. #policiepha

— Policie ČR (@PolicieCZ) March 11, 2021

"Na místě jsme nalezli padesátiletého muže se střelným poraněním, bohužel neslučitelným se životem. Takže jsme mu už nedokázali jakkoli pomoci," řekla ČTK Poštová. Na místo proto podle ní vyjel koroner.

Policie oznámení o nálezu muže bez známek života dostala kolem 19:15, uvedla Kropáčová. "Na místě kriminalisté provedli šetření, na základě kterého zjistili, že muž spáchal sebevraždu zastřelením," řekla.

Policisté budou střelnou zbraň dál zkoumat. "S ohledem na rodinu neposkytujeme tyto informace," odpověděla Kropáčová na dotaz, jestli policie zná motiv sebevraždy.

Témata: ministerstvo zdravotnictví Krimi (jednorázové)