Čin, ze kterého jde mráz po zádech! Bestiální matka umlátila dítě o kuchyňskou linku!

Soudy, ilustrační fotografie

Autor: Hrušková, stars24.cz

27. března 2018 11:51

Pětiměsíční kojenec byl zabit a to rukama své vlastní matky. O jeho život navíc po narození bojovali doktoři, protože se narodil předčasně. Veškeré úsilí lékařů i nový život zničila svým ohavným činem. Včera soud vznesl rozsudek.

Matka kojence Soňa Malíková byla podle psychologa zřejmě vyčerpaná z výchovy dětí a její počin vyvolal nekončící pláč novorozeněte. V takovém stavu může člověk udělat ty nejhorší věci, jenom proto, aby to celé skočilo.

Podle soudních znalců s ním v silném rozrušení třikrát udeřila o stůl nebo o kuchyňskou linku. Žena čin stále popírá a tvrdí, že by toho nebyla schopná. „Nikdy bych svému dítěti neublížila,“ uvedla Malíková u soudu. Důkazy ovšem mluví proti ní, nikdo jiný prý nemohl hrůzný čin spáchat.

Malíková navíc rodila v šestém měsíci těhotenství, proto musel být chlapeček v péči lékařů, aby jeho život zachránili. „Rodila jsem v šestém měsíci, když se narodil, vážil 930 gramů. Kdo je otcem, nevím. Není jím ale můj přítel,“ řekla Soňa policii. Odvolací soud ženu včera odsoudil k patnáctiletému odnětí svobody. „Trest na samé spodní hranici sazby je přiměřený,“ sdělil mluvčí soudu Stanislav Cik.

Témata: Soudnictví novorozenec