Výměna manželek: Žaloba kvůli sebevraždě účinkujícího! Čelí jí režisér!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2021 16:56

Během loňského natáčení jedné z epizod Výměny manželek došlo k tragédii, kdy policista Stanislav spáchal sebevraždu. Už tehdy se mluvilo o vydírání ze strany jednoho ze členů štábu. Nyní se objevily nové podrobnosti o případu.

Samotný režisér z externí produkce, která reality show pro televizi Nova připravuje, bude dle informací Deníku čelit obžalobě. Policejní spis již dorazil na Okresní státní zastupitelství v Opavě.

Žádné rozhodnutí však ještě nepadlo. Státní zástupce teoreticky může kromě podání obžaloby vrátit věc policii k doplnění nebo rozhodnout o zastaven trestního stíhání. V případě vydírání je trestní sazba až čtyři roky vězení.

Jak jsme vás informovali koncem léta, problémy během natáčení mělo odstartovat úmrtí maminky účinkujícího. Muž chtěl z lidsky pochopitelných důvodů natáčení přerušit a zařídit pohřeb. Jenže mu nebylo vyhověno.

Údajně následovaly výhrůžky pokutou, pokud nebude natáčení dokončeno. Ke smutné události ale měly vést až slova o tom, že štáb zařídí jeho vyhazov od policie.

Témata: Výměna manželek Policie ČR