Umlátili ho kvůli ženě! Oblíbený učitel zemřel na následky zranění

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 12:19

Tragédie se stala ve městě Znojmo, kde dosud neznámí pachatelé umlátili učitele Miroslava. Od začátku se všichni domnívali, že ho někdo zbil, protože odmítl zahrát písničku na přání. Ve volném čase se totiž věnoval hraní právě po nočních klubech. Podle nejnovějších informací, byla za vším žena, nejspíše zlodějka.

Miroslav byl učitelem s aprobací tělesné výchovy a přírodopisu. Ve volném čase se věnoval hudbě a hrál v barech jako Dj. Pod přezdívkou Dj Míra vystupoval také v klubu La Rutyka, kde se incident odehrál. 7. března v osudný den však v klubu nehrál, jak se ostatní domnívali.

Podle informací, tam pořádal známý učitele vědomostní soutěž a Míra se přišel pouze podívat. „Přitom si zatančil s jednou z návštěvnic, která tam zřejmě okradla partu neznámých mužů. Ti se pak domnívali, že ji Mirek zná a počíhali si na něj, aby se pomstili. Shodili ho ze schodů a zřejmě i zmlátili,“ uvedla kamarádka zesnulého deníku Blesk. 

Učitel přišel ještě druhý den ráno do školy. Po dvou hodinách se omluvil, že je mu nevolno. Ředitelka školy, ve které učil, sdělila Blesku, že jí volal ještě na druhý den ráno a stále mu nebylo dobře. Netušila, jak vážná celá situace je. Podle ní to byl vzorný zaměstnanec a velice oblíbený u svých žáků.

Míra prý otálel s návštěvou lékaře. Podle jeho přítelkyně se za to styděl, proto nechtěl delší dobu přiznat, co se mu stalo. „Udělala se mu velká modřina, která nakonec začínala od poloviny stehna až po břicho. S chůzí měl obrovské problémy. Ještě v sobotu jsem si s ním esemeskovala, pak se odmlčel. Když jsem v neděli za ním přijela do nemocnice, zjistila jsem, že už nežije,“ sdělila jeho přítelkyně.

Učitel na následky poranění umřel v nemocnici. Dcera oběti si je prý jistá, že museli tatínka kopat i do břicha a hlavy, na těle měl totiž velké podlitiny. Nyní je celý případ v rukou policistů. Ti odhalí, kde je pravda a co se v onen hrozivý den stalo. 

Témata: krimi Vražda