Hrůzný nález dva dny před Vánoci! Policie vyšetřuje vraždu novorozence!

Karlovarští kriminalisté vyšetřují vraždu novorozeněte. (22.12.2020)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 15:20

Dva dny před Štědrým dnem byli kriminalisté z Karlových Varů přivoláni k strašlivému nálezu. U řeky Ohře bylo nalezeno tělo mrtvého novorozence. Policie žádá veřejnost o pomoc s vyřešením případu.

Kriminalisté z Karlovarského kraje vyšetřují od dnešního rána zvlášť závažný zločin. Kolem osmé hodiny ranní bylo nalezeno tělo mrtvého novorozence poblíž cyklostezky u Chebského mostu přes řeku Ohři v krajském městě.

Policejní mluvčí Jakub Kopřiva potvrdil, že ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z vraždy. „Vzhledem k tomu, že se jedná o úmrtí dítěte, nebudeme poskytovat žádné bližší informace,“ dodal.

Kriminalisté podle něj žádají případné svědky, kteří v místě nálezu mrtvého novorozence viděli podezřele se chovající osobu či osoby, aby zavolali na telefonní linku 158 a poskytli jakékoliv informace o tomto činu.

„Pokud se ve Vašem okolí nachází žena, která byla těhotná a po porodu s sebou dítě nemá, obraťte se taktéž na linku 158 či je možné informace sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ žádá Kopřiva veřejnost.

Témata: krimi Policie ČR Karlovarský kraj