TRAGÉDIE u Příbrami: Tři mrtví v rybníce! Údajně zabíjela elektřina!

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 9:59

V pondělí večer došlo ve Lhotě u Příbramě k velké tragédii. Podle dostupných informací zemřeli ve zdejším rybníce tři členové jedné rodiny. Údajně zabíjela elektřina, policie však případ teprve vyšetřuje.

Ve středočeské Lhotě u Příbramě, která leží asi 4 kilometry severozápadně od okresního města, došlo v pondělí k nevídané tragédii. V tamním rybníce plavala večer tři bezvládná lidská těla. Na místo ihned vyrazili policisté i záchranáři, nikomu už však pomoci nedokázali.

„Lékař mohl již jen konstatovat smrt. Okolnosti vyšetřuje policie,“ uvedli Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje v úterý ráno na twitteru. Na sociální síti o případu informovala také policie.

„Příbramští policisté prověřují úmrtí tří osob nalezených v pondělí v pozdních večerních hodinách na vodní hladině rybníka v obci Lhota u Příbramě. Příčina i další okolnosti úmrtí osob jsou předmětem policejního šetření,“ uvedla policie na twitteru.

Podle informací regionálního webu pribram.cz mělo jít o členy jedné domácnosti, konkrétně o otce, syna a vnuka. „Prý je zabila elektřina. Mělo tam být po příjezdu policie puštěné čerpadlo,“ řekla serveru místní obyvatelka.

Témata: krimi Policie ČR záchranáři středočeský kraj