Policie odhalila tajemství zlínského domu smrti!

nález tří mrtvol v rodinném domě ve Zlíně (5. února 2018)

Autor: ČTK, stars24.cz

13. února 2018 15:03 | Aktualizováno: 13. února 2018 17:46

Na úmrtí tří lidí, kteří byli nalezeni 5. února v rodinném domě ve zlínské místní části Podhoří, se zřejmě nepodílel nikdo další. Vyplývá to z dosavadního vyšetřování krajských kriminalistů.

ČTK to dnes řekla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková. Už dřív policie uvedla, že věc vyšetřuje pro podezření z vraždy.

Objevená těla patřila šedesátileté ženě, její čtyřiatřicetileté dceři a sedmatřicetiletému synovi. O jejich nálezu informoval policii pětašedesátiletý příbuzný zemřelých, otec dětí, který však s ženou trvale nebydlel.

Ženy a muž zemřeli podle policie už před několika týdny, možná měsíci. V případu byly nařízeny soudní pitvy, jejich konkrétní výsledky ale policie nezveřejnila. Do prověřování události byl podle Javorkové nasazen maximální počet kriminalistů, tak, aby byla tragická smrt tří lidí objasněna co nejdříve.

Policisté podle mluvčí na případu dál intenzivně pracují a důkladně prověřují veškeré okolnosti. "Důležité pro nás budou závěry odborných vyjádření a znaleckých posudků, které jsme zadali," uvedla Javorková.

Témata: nález tří mrtvol v rodinném domě ve Zlíně (5. února 2018) Policie ČR