VRAŽDA v Kutné Hoře: Muž pobodal dvě ženy!

policie

Autor: stars24.cz, ČTK

5. července 2020 13:30

Kriminalisté dopadli osmadvacetiletého muže, který podle nich v sobotu večer v Kutné Hoře pobodal svou třiatřicetiletou partnerku a její matku. Partnerka skončila v nemocnici, třiašedesátiletá matka útok nepřežila.

Podezřelý po činu utekl, policisté po něm pátrali. Dnes dopoledne ho zadrželi nedaleko Kutné Hory, řekla ČTK policejní mluvčí Markéta Johnová.

"Muž byl vypátrán před 11:00 policisty nedaleko Kutné Hory. Byl zadržen a převezen na služebnu k provedení všech úkonů," uvedla Johnová. Podezřelému podle ní hrozí až 20 let nebo až výjimečný trest.

Střední Čechy: Policisté podezřelého muže zadrželi krátce před jedenáctou hodinou dopoledne. Děkujeme veřejnosti za spolupráci při pátrání…. #policiestc

— Policie ČR (@PolicieCZ) July 5, 2020

Událost se stala v sobotu kolem 21:30 v rodinném domě. "Třiašedesátiletá žena na místě zraněním podlehla. Mladší z poškozených byla převezena do nemocnice," uvedla Johnová.

Podezřelý podle mluvčí z místa utekl, policisté po něm od sobotního večera intenzivně pátrali. Veřejnost varovali, aby se muže nikdo nepokoušel zadržet, protože může být ozbrojený a nebezpečný.

Témata: Vražda středočeský kraj