Vražda v Kosmonosích: Policie už má podezřelou!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz, ČTK

6. října 2019 14:20

Psychiatrická nemocnice v Kosmonosích se stala místem činu pro středočeské policisty, kteří vyšetřují vraždu. Podle dostupných informací došlo ke konfliktu mezi klientkami přímo v areálu nemocnice.

Policie vyšetřuje úmrtí ženy v psychiatrické nemocnici Kosmonosy u Mladé Boleslavi. Není vyloučeno, že ženu někdo zabil, byla nařízena soudní pitva, která se uskuteční v pondělí, řekl ČTK policejní mluvčí Pavel Truxa. Původně ani nechtěl komentovat, zda policisté někoho zadrželi.

„Krajští kriminalisté prověřují okolností úmrtí ženy, ke kterému došlo k léčebně v Kosmonosech. Není vyloučeno, že na úmrtí této ženy mohla mít podíl nějaká další osoba,“ řekl Truxa. Mrtvá byla narozená v roce 1975. Server blesk.cz uvedl, že jedna z pacientek napadla druhou.

Podle informací serveru novinky.cz zahájili středočeští kriminalisté v souvislosti s podezřelým úmrtím v Psychiatrické nemocnici Kosmonosy úkony trestního řízení pro zločin vraždy. Pracují přitom s podezřelou devatenáctiletou ženou. Není ovšem jasné, zda policie podezřelou zadržela. Oběť i podezřelá jsou klientkami nemocnice a k tragédii došlo v jejím areálu.

Témata: krimi Policie ČR Vražda