Smrtelná nehoda kapely Plexis! Jejich auto havarovalo na D1

Tragédie na Štědrý den na D1! 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

25. prosince 2017 15:50 | Aktualizováno: 25. prosince 2017 16:08

Na dálnici D1 u Humpolce směrem na Prahu na Štědrý den z dosud neznámých důvodů vyletělo mimo vozovku auto typu Volkswagen Multivan. Vozidlo podle médií patřilo skupině Plexis. Kapela následně informaci na sociálních sítích potvrdila.

Při nehodě, ke které došlo 24. prosince, byla těžce zraněna dvaadvacetiletá žena, zraněním i přes snahu lékařů v brněnské nemocnici podlehla. Podle vyjádření policie v autě sedělo celkem pět osob, ostatní cestující a řidič utrpěli středně těžká zranění a byli převezeni do nemocnic v okolí. 

Nehodou už se zabývají pelhřimovští kriminalisté, dechová zkouška na alkohol u řidiče havarovaného vozidla byla negativní, uvedl server Blesk.

Skupina Plexis na sociálních sítích informace o nehodě potvrdila. „Dnes v noci cestou z koncertu v Třebíči došlo k autonehodě naší dodávky Plexis P.M. a Apple Juice. Kluci kromě Martina, který jel jiným autem, jsou se středně těžkými zraněními v nemocnicích mimo ohrožení života,“ uvedla skupina na facebooku.

„Naše kamarádka Olga, co byla ve voze, bohužel zemřela. Je nám to moc líto. Děkujeme všem zdravotníkům a záchranářům do Pelhřimova, Brna, Jihlavy a Prahy.Prosím spokojte se zatím s tímto vyjádřením a dejte nám čas,“ požádala skupina své příznivce.

Fanoušci vyjadřují pod příspěvkem kapele podporu, celá řada lidí navíc vyslovila soustrast kvůli smrti mladé ženy.

Témata: skupina Plexis Nehody aut Dálnice D1