Dvojnásobná vražda důchodců v Břeclavi? Policie prosí o pomoc veřejnost!

dvojnásobná vražda v Břeclavi (srpen 2019) 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz, ČTK

7. srpna 2019 10:27 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 10:41

Dva mrtvé, muže a ženu nalezli policisté v domě v Šilingrově ulici v Břeclavi. Podle mluvčího policie Pavla Švába nasvědčují zjištěné okolnosti tomu, že se na jejich úmrtí podílel někdo další. Podle informací ČTK z místa byla dvojice důchodového věku nalezena v rodinném domě ubodaná.

Místo policie zapečetila, nyní jej ohledávají specialisté, kteří vyslýchají sousedy a další svědky. Dům není daleko od řeky, k níž se aktuálně podle informací z místa sjely policejní vozy speciálních pořádkových jednotek. Podle informací ČTK budou zřejmě v řece hledat vražednou zbraň.

Policisté našli těla podle Švába v úterý. Na místě byla i záchranná služba. "Vyslali jsme tam posádku s lékařem. U dvou osob konstatoval smrt. Na místě jsme se ještě postarali o mladého muže. Převezli jsme jej do břeclavské nemocnice," uvedla bez podrobností mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Policisté také vyzvali možné svědky, kteří si případně všimli podezřelé osoby v Šilingrově ulici mezi pondělními 20:00 a úterními 14:00, ať se ozvou policii na linku 158.

Témata: dvojnásobná vražda v Břeclavi (srpen 2019) břeclav krimi Vražda