Právník vězněné Terezy přijel do Prahy: Tohle ale rozhodně nečekal!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2019 18:50 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:09

Pákistánský právník Čaudhrí Džavád Zafar, který v ostře sledovaném procesu zastupuje Terezu H. (23) se vydal do Prahy. Na tuhle cestu ale rozhodně nebude vzpomínat v dobrém!

Čaudhrí Džavád Zafar zastupuje mladou Češku, která byla v Pakistánu obviněna a následně i odsouzena. Právník teď zavítal do vlasti své klientky na krátkou návštěvu. Jenže se hned pořádně spálil!

Návštěvu Prahy sice plánoval plánoval delší dobu – ale s některými věcmi prostě nepočítal. Na návštěvu české metropole se velmi těšil, obejít si chtěl hlavně památky. Jenže už brzy poznal, že turisté to v Praze nemají lehké.

Ještě v pondělí dopoledne se procházel po Staroměstském náměstí, čímž se chlubil i na svém facebooku. A o chvíli později už si stěžoval, že byl okraden. Nepočíhal si na něj žádný kapsář, setkal se ale s jedním nešvarem, kterým je Praha nechvalně známá – nečestnou směnárnou!

„Okradli mne. Dali mi špatný kurz. Nejprve ten člověk řekl, že dostanu 25,20 korun za jedno euro, nakonec mi ale dal jen 20,25,“ popsal serveru Expresu zaskočený právník.

Zafar přesto nezpanikařil a ihned zavolal policii. „Dostal jsem své peníze zpět a vše nakonec dobře dopadlo,“ dodal právník, který sám sebe označuje za eso v oboru.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Čaudhrí Džavád Zafar Praha