Parte odhalilo pravdu o vraždě maminky v rychnovské restauraci!

Bývalý rychnovský novinář M.D. je podezřelý z vraždy manželky

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 13:26

Parte ukázalo, jak se rodina vypořádala s devětačtyřicetiletým mužem, který minulý týden zastřelil svou ženu v rychnovské restauraci poté, co mu řekla, že se chce nechat rozvést. Pachatel nyní čeká ve vazbě na soud.

Už na tento čtvrtek, kdy uplyne týden od tragické události, připadá poslední rozloučení se sedmačtyřicetiletou ženou, kterou v restauraci v Rychnově nad Kněžnou zastřelil před zraky hostů její manžel, s nímž se žena chtěla rozvést. Parte prozradilo, že rodinní příslušníci nyní nemohou vrahovi přijít na jméno.

Hned pod jménem zastřelené ženy se totiž objevila mrazivá věta: „Zemřela tragicky zastřelením rukou svého manžela dne 11. července 2019.“ V seznamu zarmoucených pak vedle dětí, bratra a rodičů zavražděné jeho jméno logicky chybí. Pachatel je momentálně ve vazbě, kde čeká na soud.

Dcera vraha i zavražděné ženy si na otcovo chování už v předchozích dnech postěžovala na sociální síti, kde jej označila za manipulátora a podlého psychopata. „Připravil nás o toho nejdůležitějšího člověka na celém světě a my nemáme ponětí, co si teď bez maminky počneme,“ řekla za všechny sourozence.

Devětačtyřicetiletý muž z Rychnovska podle policie zastřelil svoji o dva roky mladší manželku legálně drženou krátkou střelnou zbraní. Kriminalisté muže obvinili z vraždy a předali státnímu zástupci, který rozhodl o jeho vzetí do vazby.

Témata: Střelba v restauraci v Rychnově (12. 7. 2019) krimi Policie ČR