JE MRTVÁ! Děsivé detaily vraždy spolužačky... kluk se přiznal na sociální síti!

Ilustrační foto

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 12:14 | Aktualizováno: 16. července 2019 17:28

Už měsíc a půl sedí ve vazbě osmnáctiletý chlapec, který koncem května na Plzeňsku zavraždil svou spolužačku. Podle nejnovějších zjištění se k činu přiznal nejen matce, ale i přátelům na sociální síti.

Zdemyslice na Plzeňsku se koncem května staly dějištěm strašlivé tragédie. Osmnáctiletý Daniel zde zabil kvůli neopětované lásce svou stejně starou spolužačku Terezu. Lidé z okolí vraha jeho čin nechápali, byli přesvědčeni o jeho momentálním zkratu, jenže nejnovější detaily vyšetřování ukazují mladíka v docela jiném světle. Informuje o tom deník Právo.

Podle zdroje Práva hoch vraždu několik dní plánoval a dívku zabil po vzoru mafiánských nájemných vrahů. Nejděsivější jsou však zjištění deníku ohledně toho, jak se pachatel choval poté, co spolužačku připravil o život.

„Je mrtvá,“ napsal údajně na sociální sítě pár minut po činu a přidal ještě usměvavého smajlíka. „Doufám, že ji to bolelo. Udělal jsem jí toho dost. Když já nemůžu mít ji, tak ji nebude mít nikdo,“ pokračoval v šokující výpovědi.

Dle informací Práva dokonce sdílel fotku svých kalhot potřísněných krví, kterou okomentoval slovy: „Byl jsem ve stresu, tak nemám její mrtvolu, ale na oblečení je krve dost. V této hře neexistují pravidla, zákony a omezení. Je konec, půjdu do vězení. Měl jsem ji rád.“

Pachatele předala policistům jeho vlastní matka, které se chlapec přiznal. Soud jej poslal do vazby, hrozí mu trest až 20 let vězení. „Doufám, že nebude mít už nikdy příležitost provést takový hrůzný čin,“ řekl otec zavražděné dívky Právu.

Témata: Vražda krimi Policie ČR