"Zabil jsem svou ženu!" ŠOKUJÍCÍ ZPOVĚĎ svědka střelby v Rychnově: Shnij v pekle!

Bývalý rychnovský novinář M.D. je podezřelý z vraždy manželky

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. července 2019 20:13

Novinář, který v Rychnově zastřelil svoji o dva roky mladší manželku, pálil v zadním odlehlém prostoru baru, kde dvojice byla sama. V ostatních prostorách ale bylo dalších 13 osob, a jeden ze svědků brutální vraždy nyní promluvil.

"Zabil jsem svou ženu, zavolejte policii." To byla podle svědka události Lukáše H. první slova, která střelec pronesl poté, co manželku zavraždil. Vše přitom začalo poměrně poklidně.

Podle svědka manželka střelci oznámila, že se chce rozvádět. "Seděli vzadu a normálně se bavili. Pak mu žena řekla, že se s ním chce rozvést, a padl výstřel. Všichni utekli pryč, rychle jsme volali sanitku a vedoucího," řekl MF DNES svědek.

Muž pak podle Lukáše začal křičet a najednou slyšel ránu a zvuk, jako když něco spadne. "Všichni jsme se tam seběhli, viděli převrácený stůl, paní ležela na zemi a chroptěla. Že má prostřelenou hlavu, jsme se dozvěděli až od policistů. Pistoli jsem neviděl," dodal svědek.

"Doufám, že shniješ v pekle za to, co jsi udělal. Takhle se vyhrocená situace neřeší. Nikdy jsem tohle nechtěl zažít. Jsi pro mě odpad společnosti. Tři děti přišly o rodiče," napsal následně svědek na sociální síti.

Policie na místo činu zavolal personál baru. V době příjezdu první policejní hlídky byl útočník podle Ježkové na místě a při zadržení nekladl žádný odpor. Policie dnes uvedla, že předá státnímu zástupci podnět na jeho vzetí do vazby.

Témata: Střelba v restauraci v Rychnově (12. 7. 2019) krimi