Timo Tolkki postrachem pražských hoteliéru: Všechno by chtěl zadarmo!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 17:53

Už pěkných pár dní straší Timo Tolkki v Praze, kam se přijel mimo jiné ukrýt před dluhy, které nasekal ve Finsku. Hudebník na účtu moc peněz nemá, a tak se stal postrachem pražských hoteliérů. Jak se na něj připravují?

Snad úplně každý ví, že Timo Tolkki, který dorazil do Česka zabojovat o srdce manželky Dominiky Gottové, je v dost neutěšené finanční situaci. Už se navíc přinejmenším jednou ukázalo, že lidé, kteří slibovali, že za něj zaplatí pobyt v hotelu, nejsou moc spolehliví.

Není tedy divu, že po pražských ubytovacích zařízeních už si na něj dávají pozor. Trénink dostali i jeho nynější hostitelé z Žižkova, kde je Timo momentálně ubytován ve výrazně levnějším hotelu, než byl ten první.

„Zaměstnanci byli upozorněni, aby nekomunikovali s médii a aby Timovi nedávali nic, pokud jim za to ihned nedá peníze v hotovosti. Dožadoval se drinků na baru a sliboval, že je zaplatí při odjezdu. Nic ale nedostal. Chtěl také pobyt zdarma výměnou za to, že napíše dobrou recenzi na hotel,“ prozradil zdroj serveru expres.cz.

Tolkkiho sponzoři se navíc podle informací zmíněného webu rozhodli na finském hudebníkovi ušetřit. Údajně měli zařídit, aby byl v rámci hotelu přestěhován do úplně nejlevnějšího pokoje.

Témata: Timo Tolkki