Muž se zranil na dovolené. Lékaři po čtvrt roce zjistili děsivou pravdu!

lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. května 2019 8:50

Otec dvou dětí si v nemocnici v anglické Tunbridge pošel peklem. Tvrdí, že mu nezajistila dostatečnou zdravotní péči poté, co utrpěl úraz na dovolené v Thajsku. Tři měsíce si ho lékaři přehazovali a dopovali ho analgetiky, přitom k určení diagnózy stačil obyčejný rentgen.

Celý problém začal ještě v roce 2015, kdy 36letý Anton Frolov narazil na dovolené v Thajsku na mořské dno. Chvíli se nemohl hýbat, ale nakonec vše rozchodil a místní lékař mu potvrdil, že je v pořádku.

Po návratu do Anglie se chtěl nechat kvůli bolestem v krku vyšetřit v nemocnici v Edenbridge, odkud byl převezen do Tunbridge Wells Hospital jen proto, aby ho tamní lékaři ujistili, že mu opravdu nic není a bez jakéhokoliv vyšetření pacientovi předepsali analgetika.

Když se jeho bolesti zhoršovaly, všeobecný lékař mu doporučil návštěvu fyzioterapeuta a ten mu poradil, aby začal cvičit a zpevnil si svalstvo krční páteře.

Rozhodl se zaplatit si vlastní vyšetření a rentgen konečně určil příčinu jeho obtíží. Muž byl šokován, když mu řekli, že měl celé tři měsíce zlomený krční obratel, který tlačil na míchu. Při této diagnóze je nebezpečný jakýkoliv pohyb, natož nějaké cvičení.

Frolov prodělal operaci krční páteře. Na stabilizaci poškozeného obratle použili chirurgové titanové šrouby, musí nosit fixační límec a dodržovat klidný režim. Do konce života ale bude bojovat s následky.

Témata: Lidé cestování lékaři