Dívka (18) během tréninku začala mít velké bolesti. To, co následovalo pak, šokovalo celou rodinu!

Beth Martinová 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. května 2019 15:39

Osmnáctiletá Angličanka Beth Martinová porodila miminko, přestože vůbec nevěděla o tom, že je těhotná! Holčička přišla na svět ve chvíli, kdy dívka končila fyzicky náročný trénink, který absolvovala, aby se mohla přidat k pohraniční stráži. Nic netušící Beth si přitom myslela, že kontrakce jsou jen projevem syndromu dráždivého tračníku!

Teenagerka z Blackpoolu procházela tvrdým tréninkem a dokud nezačala rodit, ani nevěděla, že je těhotná! Byla sice víc unavená, to ale připisovala právě tréninku, kterému věnovala až 70 hodin týdně!

Beth si po celou dobu těhotenství udržela stejnou velikost oblečení. „Někdo v práci se mě najednou zeptal, jestli náhodou nejsem těhotná. Přišlo mi to hrubé,“ uvedla s tím, že trochu opravdu přibrala a tak si preventivně udělala těhotenský test. Ten ale byl negativní a tak to hodila za hlavu. Za dva měsíce porodila.

První kontrakce přišly po jednom velmi náročném tréninku. Nejprve si myslela, že jde o příznaky syndromu podrážděného střeva, zavolala proto na bezplatnou lékařskou službu a žádala o radu. Když řekla, že jí z pochvy vytéká krev, lékařka na druhé straně okamžitě pochopila, že Beth začíná rodit a okamžitě ji poslala do nemocnice.

Když se tam dostala, měla už velké bolesti. Po náročných 76 hodinách přišla na svět zdravá Maize vážící 4,5 kg. Beth tak měla doslova jen hodiny na to, aby vstřebala informaci, že bude matkou. „Nikdy jsem netoužila po dětech, ale moje dcerka je to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat,“ říká šťastná maminka, která se tři měsíce po porodu vrátila do školy. 

„Moji dva starší bratři si mysleli, že si z nich dělám legraci, otec byl dojatý a nadšený zároveň. Máma pouze kroutila hlavou a opakovala mi, že je v šoku,“ vzpomíná po několika měsících od porodu dívka.

Témata: Beth Martinová porody