Policisté zastavili auto. To, co následovalo, šokovalo celou zemi!

Policie USA

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. května 2019 13:40

Šokující případ se odehrál v americké Arizoně. Při rutinní silniční kontrole zastavili policisté auto. Tomu, co v něm spatřili, ale dlouho nemohli uvěřit.

Vedle řidiče totiž seděla nahá žena. "Podívala jsem se do auta a uviděla jsem tam paní, kompletně nahou. Pak jsem uviděla, že její noha je fialová," cituje rádio ABC 15 Arizona policistku Mariu Davis. V tu chvíli policistům došlo, že žena je mrtvá.

Na podivnou posádku auta upozornil pracovník fast foodu, kde si sedmdesátiletý řidič kupoval jídlo. Zaměstnanec policii nahlásil auto, kde sedí dva nazí lidé. Když řidiče policie vytáhla z auta, na sobě měl jen spodní prádlo.

Policie mrtvé tělo identifikovala jako řidičovu manželku (†74). Dvojice se vzala v roce 2011 a momentálně se rozváděla. Řidič policistům řekl, že jeho žena zemřela v hotelu během jejich dovolené.

"Snažil se ji probudit, ale nepodařilo se mu to. Naložil ji do vozíku a převezl do auta," popisuje seržantka Kristie Barnetta.

Tomu ale policie ani náhodou nevěří. Vyšetřovatelé totiž zjistili, že žena před smrtí žádala úřady o ochranu před manželem. Okolnosti incidentu proto policie prošetřuje.

Příčina smrti zatím není jasná. Policie ale na těle našla stopy po úderu tupým předmětem a čeká se na výsledky toxikologických testů. 

Témata: USA Vražda