Za tenhle neuvěřitelný zásah stojí hasič mimo službu!

Hasiči, ilustrační foto

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. dubna 2019 15:09

O neuvěřitelný „zásah“ v supermarketu se postaral zkušený hasič John Walsh. Důsledky jeho – mnozí by řekli – hrdinského činu jsou však nepříjemné. Sbor, u kterého pracuje čtyři dekády, jej prozatím postavil mimo službu. Hrozí mu však vyhazov!

Šedesátiletý John Walsh žije ve městě Lynfield v americkém státě Massachusetts, kde je i příslušníkem místního hasičského sboru. Nedávno však vyrazil se svou devětadvacetiletou přítelkyní na výlet do státu Rhode Island, když spolu zabředli do pozoruhodné konverzace.

Najednou totiž přišla řeč na nudismus. Walsh se domníval, že jde na Rhode Islandu o legální věc, a tak se nechal svou mladou přítelkyní vyhecovat k tomu, aby se kompletně svlékl a šel si do jednoho z obchodů koupit limonádu.

A světe, div se, Walsh to provedl. Zaměstnanci mu sice limonádu prodali, bohužel pro něj však po jeho odchodu zpátky do vozidla zavolali policie. Navíc si zapamatovali i jeho poznávací značku, čímž mu zadělali na pořádný malér.

Šedesátiletý Američan sice v relativním poklidu odjel z parkoviště, za chvíli se za něj však nalepilo policejní auto. Strážci zákona jej brzy zastavili a požádali o vysvětlení. Ačkoliv jeho mladá přítelkyně přiznala, že jej k bizarnímu jednání vyhecovala, zatčení za narušení veřejného pořádku nezabránila.

Krátký pobyt ve vazbě však zdaleka není jediným postihem, kterým byl Walsh za své nedomyšlené jednání potrestán. Doma v Lynfieldu jej totiž hasičský sbor, u něhož pracuje celých 40 let, poslal na placené volno. Ve vzduchu však stále visí i vyhazov.

Témata: krimi Hasiči Policie USA Nudismus