Stačilo pár piv a líbánky vyměnil za vězení! Muže zpražila i vlastní manželka!

Ilustrační fotografie

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. dubna 2019 16:20

Novomanželé Cunnetovi se vzali a těšili se na líbánky, bohužel pro ně občas alkohol není dobrý kamarád, a tak do vysněné destinace ani nedoletěli. Osmatřicetiletého muže si totiž převzali do rukou nejprve policisté a nakonec i vězeňská služba. Co přesně se na palubě letadla odehrálo?

Vysněné líbánky v Egyptě se pro dvojici novomanželů rychle změnily v noční můru, do africké země se přitom ani nedostali. Osmatřicetiletý Michael Cunnet si před odletem svého letadla z londýnského Gatwicku, které mělo odstartovat v devět hodin ráno, stihl dát čtyři velká piva, což se na něm značně podepsalo.

Hlučícího muže si ihned po nástupu na palubu začala všímat posádka, přesto nad jeho chováním zprvu mávla rukou. Konflikt přinesla až debata ohledně elektronické cigarety, kterou Cunnet vytáhl a začal kouřit. Snaha stevardů si celou věc slušně vyříkat se totiž zcela minula účinkem.

V neurvalém novomanželovi v tu chvíli bouchly saze, palubní personál začal hrubě urážet, přičemž nešetřil ani homofobními nadávkami. Stevardi se vše snažili řešit s klidem, Cunnet pro to však pochopení neměl a fyzicky je napadl.

K urážkám svého muže se za chvíli přidala i jeho žena, jejíž zloba se však obrátila nikoliv proti stevardům, ale proti manželovi. Uvědomila si totiž, že plánované líbánky v Egyptě se neodehrají. „Podívej, co jsi udělal. Zkazil jsi nám celou dovolenou,“ křičela na Cunneta, pro kterého už nebylo úniku.

O chvíli později byl totiž vyveden z letadla a venku si jej převzali příslušníci policie. Vulgaritami následně Cunnet častoval i policisty, ale pouze do chvíle, kdy se sám omráčil tím, jak zuřivě mlátil hlavou do mříží, které jej na zadním sedadle oddělují od policistů vepředu.

Cunnet nakonec skončil u soudu, který mu uložil sedmiměsíční trest a nařídil mu zaplatit 15 tisíc korun každému z poškozených stevardů kvůli jeho homofobním poznámkám. Soudce verdikt zdůvodnil slovy, že čtyři piva stačila k tomu, aby mladý Brit naplno projevil svůj opravdový charakter.

Témata: krimi Policie Velká Británie Alkohol Věznice manželství