Muž s miniaturním přirozením popsal svůj první intimní zážitek! Dámy, tohle byste nechtěly!

Ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. dubna 2019 16:23 | Aktualizováno: 1. dubna 2019 20:28

Osmatřicetiletý muž, který se podepsal jen iniciály "jf", se jednou pokoušel o intimní styk. Po trapasu, který kvůli své vrozené vadě, mikropenisu, zažil, už nikdy nenašel odvahu. Světu ale popsal, jak to vše probíhalo.

Jeho úd měří v klidovém stavu jen tři centimetry, když se vzruší, má necelých 7 centimetrů. Kromě toho, že je krátký, je také velmi tenký. Jaké s tím zažívá útrapy, teď "jf" popsal magazínu Cosmopolitan.

"Hrozně se kvůli svému mikropenisu stydím. Hlavně kvůli tomu, co o tom říkají ženy. Jednou jsem v práci slyšel tři nebo čtyři kolegyně, jak se shodly na tom, že ´muži s malými údy by měli mít povinnost nosit varovné cedulky´," napsal muž.

Ač velmi nerad, zavzpomínal také na svůj první zážitek. "Bylo to před více jak 12 lety s velmi atraktivní studentkou vysoké školy. Když jsem se svlékl, zírala na můj mikropenis, začala se smát, pak si přikryla ústa a jen zamumlala ´OK´," napsal Cosmopolitanu.

"Nejprve jsem zjistil, že mi na něm vůbec nedrží kondom. Více frustrující ale bylo, že můj úd furt vypadával, když jsem se do ní snažil proniknout. A i když se mi to povedlo, tak se pořád ptala, jestli je uvnitř. Pokaždé, když se na to zeptala, tak jsem chtěl umřít. Očividně jsem z toho vůbec nic neměl," vzpomíná. Partnerku se mu nepodařilo uspokojit ani jinak. Dívka nakonec vstala a oblékla se.

Muž se jí pokusil o pár dní později donést bonboniéru jako omluvné gesto. Neváhal kvůli tomu ujít pěšky několik kilometrů. Dnes toho lituje. "Jaký ubožák něco takového dělá? Co jsem si myslel, že měla sex s ubohým mužem, ale že to stálo za to, protože potom dostane sladkosti? Cítil jsem, že si zaslouží někoho lepšího," vzpomíná.

Po tomto hrozném zážitku se rozhodl vyhýbat se milostným vztahům po zbytek života. Vyzval ale lidi, aby se k mužskému tělu chovali s větší úctou, než co pozoruje ve svém okolí. 

Témata: Lidé Muži