Večerní dětská koupel skončila tragicky! Dva mrtví, policie si neví rady!

Ilustrační foto.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. března 2019 14:31

Tragický incident v jedné obyčejné rodině řeší od včerejška francouzští policisté. Vrtá jim hlavou, jak došlo k úmrtí otčíma a jeho nevlastní dcery během každodenní večerní koupele dítěte. Jedinou přeživší svědkyní je matka holčičky, i ta se však vážně zranila. O případu informoval britský deník The Sun.

Záhadnou smrt dvou lidí vyšetřují od včerejšího večera francouzští policisté. V rodinném domě v obci La Tremblade se totiž odehrálo drama. Z koupelny, kde se koupala devítiletá holčička se ozval zničehonic křik, její devětadvacetiletá matka a o tři roky starší otčím se ihned vyrazili podívat, co se děje.

Po podlaze koupelny byla rozlitá voda a bezvládná dívka ležela ve vaně. Šokovaný otčím se svou nevlastní dceru pokusil z vany vytáhnout, ale jakmile na ni sáhl, dostal fatální zásah elektrickým proudem. Matka dítěte se pokusila svého partnera zachytit, přivodila si tak ovšem významné popáleniny.

Přestože byla zraněná, zvládla se dostat k pojistkám a vypnout elektrický proud v celém domě. Poté se marně pokoušela oživit jak svou dceru, tak jejího otčíma. Sama nakonec skončila v péči lékařů v nemocnici v Royan na jihozápadě Francie.

Přivolaní policisté byli případem zaskočeni. Vyšetřovatelé se domnívají, že za celý tragický incident může fakt, že v domě právě probíhaly stavební práce. „Blízko sprchy bylo několik zásuvek, všude na zemi byla voda,“ prozradil zdroj televizní stanice LCI.

Ten rovněž potvrdil některé okolnosti případu. „Jako první zasahoval partner matky. Ta pak sama zakročila, odpojila přívod proudu a marně se pokoušela zachránit svou dceru i partnera,“ pokračoval. Úřady nařídily pitvu, která má proběhnout ještě během dnešního dne v nedalekém Poitiers.

Témata: děti Policie Francie krimi smrt koupelny