Milionář nabízí pohádkovou práci! Přihlásit se může úplně každý

Matthew Lepre

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. března 2019 16:56 | Aktualizováno: 22. března 2019 18:29

Snové zaměstnání nabízí v současnosti jeden australský milionář. Chtěli jste vždycky procestovat celý svět a přitom ještě vydělat nějakou tu korunu? Matthew Lepre vám to umožní, hledá totiž parťáka na cesty.

Australský podnikatel Matthew Lepre nabízí lidem pohádkovou práci, hledá totiž asistenta, kterému je ochotný zaplatit tisíce eur a pobyty v nejluxusnějších hotelech po celém světě. Jen v posledních týdnech zavítal do Dubaje i jiných arabských zemí.

Bohatý Australan se vypracoval od píky. Začínal na nule, ale stal se z něj špičkový podnikatel, který vydělává měsíčně téměř 100 tisíc euro, tedy přes 2,5 milionu korun. Kromě cestování po drahých hotelech si užívá i luxusních aut a dovolit si může prakticky cokoliv. Třeba dobře placeného asistenta.

Toho nutně potřebuje, protože už sám nezvládá svůj byznys. Asistent by musel s Matthewem cestovat do Japonska, Dubaje nebo Spojených států a propagovat jeho společnosti. Podmínkou je, že musí zvládat práci s počítačem, vyzná se v marketingu a nebojí se nadměrného stresu, který tahle práce přináší.

Pokud tyhle podmínky splňujete, můžete se klidně přihlásit. Nejdřív je však dobré vědět, kolik by vám Matthew platil. Nabízí totiž plat kolem 70 tisíc korun bez nákladů za hotely, jídlo i pojištění, které by vám australský podnikatel platil. „Hledám někoho, kdo se ke mně přidá na mých dobrodružstvích,“ vzkazuje mladík, který doufá, že se mu brzy někdo přihlásí.

Budete to vy?

Témata: Matthew Lepre