Lékaři dali matce dva roky života. Ta udělala pro rodinu neuvěřitelnou věc!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. března 2019 12:11

Internet zaujal příběh mladé maminky Sophie Georgeové. Přesně před rokem jí lékaři oznámili, že trpí rakovinou a léčba není možná. Dali jí poslední dva roky života, a ty se žena rozhodla využít opravdu netradičně.

Sophie Georgeová z britského Essexu měla krásný život.  Mladá pohledná dívka si vzala muže svých snů a narodila se jim krásná dcerka. Poté ale začala trpět zdravotními problémy, proto navštívila lékaře.

Ti ji po sérii vyšetření sdělili zdrcující diagnózu. Trpí rakovinou a nádor, který má v mozku, je ve čtvrtém stádiu. Operace ani jiná forma léčby není možná a ženě zbývají nanejvýš dva roky života. V tu chvíli se Sophii zhroutil svět.

Ze všeho nejhorší pro ni je, že neuvidí vyrůstat svou malou dcerku. Rozhodla se proto prožít s ní každý milník v jejím životě po svém. Píše jí totiž dopisy, které si dcera otevře vždy v danou chvíli.

Pro svou dceru tak nachystala dopis například na její první školní den, další si otevře na svatbě, během těhotenství nebo na narozeniny. Sophie chce tímto způsobem prožít s dcerou ty nejdůležitější okamžiky v životě, kterých se sama nebude moci zúčastnit.

Moje drahá Marcio. Dnes je tvůj první den ve škole a i když tu maminka není, aby tě držela za ruku a políbila tě, když půjdeš poprvé do třídy, bude tě pozorovat a ochraňovat. Ve školní tašce máš kapesník, který tatínek nastříkal maminčinou vůní. Když budeš mít strach, jen k němu přivoň, aby ti připomněl mámu, a všechno bude v pořádku," píše například v dopise určeném své dceři v její první školní den.

Sophie věří, že její manžel a otec dívky bude mladé Marcii oporou a postará se o to, aby i bez přítomnosti maminky měla krásné dětství. Dojemný příběh zaujal na sociálních sítích tisíce lidí, kteří Marcii vyjadřují obrovskou podporu.

Témata: lékaři Lidé