Odhalenou Britku nepustili do letadla! Neuvěříte, co měla na sobě!

Emily O'Connorová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. března 2019 19:42

Leteckou dopravou otřásá skandál s letadly Boeing, avšak aerolinky Thomas Cook řeší i svůj vlastní interní problém. Po jedné z pasažérek totiž zaměstnanci této letecké společnosti vyžadovali striktní dress code, protože prý byla moc odhalená. Co tedy měla na sobě?

Mladá Britka Emily O'Connorová se začátkem března chystala z anglického Birminghamu do slunného Tenerife a právě podle počasí v cílové destinaci se oblékla do letadla. Ve volných kalhotách a crop topu se bez problémů dostala na palubu, tam jí ale zahradil cestu zaměstnanec aerolinek Thomas Cook.

„Ušla jsem jen pár kroků po palubě, když mi jeden ze stevardů řekl, že mé oblečení nevyhovuje standardům aerolinky,“ prozradila Britka s tím, že jí zaměstnanec dokonce ukázal příručku, která tyto informace obsahovala. „Pokud se nepřevlečete, vykážeme vás,“ sdělil O'Connorové.

Britka se tedy obrátila na ostatní pasažéry s otázkou, zdali někoho svým oblečením uráží. Ačkoliv se nikdo neozval, palubní personál si stál za svým původním verdiktem. Stevard dokonce začal hledat její zavazadlo a chtěl ji z letadla vyštvat.

O'Connorová měla naštěstí po ruce sestřenici, která pohotově přispěchala s bundou. Když si jí Britka navlékla, stevardi se rozhodli ji nechat na palubě. Vzápětí jí však ponížili, když přehráli oznámení o tom, že nevhodně se chovající cestující nebudou moci let absolvovat.

„Na palubě přitom seděl muž v tílku bez rukávů a krátkých kalhotách, ukazoval víc nahé kůže než já,“ postěžovala si mladá Britka, na kterou navíc během letu zaútočil postarší muž, který ji označil za „patetickou ženskou, která by si na sebe měla vzít za**anou bundu“. Nikdo z členů personálu se O'Connorové „nečekaně“ nezastal.

„Byl to nejhorší zážitek v mém životě, cítila jsem se ponížená, jako kdybych se vystavovala,“ svěřila se O’Connorová. Britka na Twitteru našla zastání u své známé Eleanor Smithové. „Uráží vás snad ženské tělo? Jela na dovolenou, to si měla vzít kombinézu?“ napsala.

Když O'Connorová na zpáteční let pro zábavu nastoupila ve stejném oblečení, paradoxně si jí nikdo nevšímal. Mluvčí spolčenosti Thomas Cook se později za incident omluvila se slovy, že zaměstnanci aerolinek měli vše lépe vyhodnotit.

Témata: Emily O'Connorová letectví zajímavosti