Žena si tajně nahrála lékaře při operaci. To, co slyšela, ji odrovnalo!

Lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. března 2019 19:43 | Aktualizováno: 6. března 2019 23:02

Obrovský šok zažila Američanka z Texasu poté, co se rozhodla, že si potají nahraje svou vlastní operaci kýly. Při poslechu záznamu se pak nestačila divit.

Ethel Easterová z Texasu se vypravila do nemocnice, protože potřebovala odoperovat kýlu. Jenže narazila - ukázalo se totiž, že si na operaci bude muset počkat mnohem déle, než odhadovala - celé dva měsíce.

Kvůli těmto průtahům a dalším třenicím s nemocnicí se proto žena rozhodla, že si operaci raději nahraje a do vlasů ukryla blíže nespecifikované záznamové zařízení.

Když se později probrala a nahrávku si pustila, byla v šoku. Ukázalo se totiž, že lékaři i sestry si dělala legraci z jejího vzhledu a tloušťky.

Dokonce pacientku přirovnali k obézní hrdince filmu Precious z roku 2009. Také litovali manžela Ethel, že s takovou "kredencí" musí žít. A pochechtávali se tomu, jak vypadá její pupík.

"V životě mě nenapadlo, že se lékaři a sestry na operačním sále chovají k pacientům takhle," cituje Američanku britský Sun. Ethel Easterová dodává, že nechce nikoho zažalovat. Prý jen chtěla na otřesné chování zdravotníků upozornit. Vedení nemocnice odmítlo celou záležitost komentovat.

Témata: lékaři ženy