Neuvěřitelná bestialita! Žena odjela na týdenní párty, dcerku nechala doma umřít hladem!

děti

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. února 2019 10:59 | Aktualizováno: 24. února 2019 19:32

Pro většinu maminek je jejich dítě na prvním místě. Bohužel se najdou i takové ženy, které mají priority poněkud jiné. Naprosto neuvěřitelně se ovšem zachovala jednadvacetiletá Maria Plenkinová, která nechala svou tříletou dcerku a vyrazila na týdenní pařbu!

Maria svou dcerku opustila v době, kdy měla třetí narozeniny. Odjela na týdenní párty a holčičku nechala doma samotnou. Dcerce nenechala žádné jídlo a dokonce v bytě vypnula vodu, takže se dívenka nemohla ani napít!

Malou Kristinu našla až její babička Irina, která jí přinesla dárek k narozeninám! Ihned zavolala záchranáře a sanitku, bylo ale příliš pozdě! Holčičku, které zemřela hladem a žízní, už nikdo pomoci nedokázal!

Rozrušená babička řekla, že Maria s ní byla v kontaktu denně přes sociální sítě a celou tu dobu jí tvrdila, že ona i dívenka jsou v pořádku. Ve skutečnosti matka nechala svou dceru zemřít hladovět v jejich domě v ruském Kirově, konstatoval vyšetřovací výbor.

Matka byla na dva měsíce uvězněna a je vyšetřována za „vraždu dítěte s extrémní krutostí". „Matka dívky řekla, že záměrně zavřela dveře bytu a odešla z domu,“ cituje deník The Mirror mluvčí vyšetřovatelů. „Užívala si s přáteli" a „hýřila“, píše se v policejní zprávě.

Matka Kristiny doma nebyla celý týden – konkrétně od 13. února do 20. února. „Dokonce ani neplakala a ničeho nelitovala. Prostě chladnokrevně řekla: Ano, odjela jsem, zavřela jsem vodu a nechala dítě bez vody a jídla,“ říkají policisté.

Podle médií krkavčí matka u soudu mluvila tiše, klidně a bez emocionálního zhroucení“. Jeden z jejích sousedů se před soudem divil, jak může být nějaká matka tak moc zlá.

Velmi špatně celou věc nese především babička mrtvé dívky. Ta prohlásila, že si mohla dítě nechat u sebe, kdyby ji její dcera požádala, nebo kdyby měla nějaké problémy. „Lhala mi, že je všechno v pořádku,“ truchlí paní Irina. „Lhala všem. Nikdy jsem si nemyslela, že by Maria mohla udělat takovou věc. Kdybych viděla, že je něco špatně, vzala bych si holčičku k sobě,“ dušuje se babička.

Jenže až do osudného incidentu prý nikdo nezaznamenal žádné známky předchozího zneužívání. „Prokázala, že je opravdu profesionální herečka, když dokázala všechny v takovém rozsahu vodit za nos. Ukazuje se, že jsem svou dceru pořádně neznala,“ dodala truchlící Irina.

Témata: Rusko děti týrání a zneužívání dětí