Žena po desítkách let vypátrala svého otce. Po prvním setkání byla v šoku!

Ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. února 2019 13:28

Celý život netoužila po ničem jiném, než najít svého biologického otce. Jenže při první setkání přišel šok, tatínek si nejspíš sbližování s dcerou představoval trošku jinak.

Dlouhých dvacet let vyrůstala žena z Melbourne v Austrálii bez otce a její nadšení neznalo mezí, když se jí ho podařilo před dvěma lety najít. To ale ještě netušila, že zažije otcovskou lásku na vlastní kůži, píše britský Mirror.

Ačkoli věděla, že má její biologický otec násilnickou minulost, pozvala ho i s manželkou a synem k sobě domů, aby poznal ji a její rodinu. "Byla jsem tak nadšená, že ho tady vidím a že jsme se konečně potkali," popsala žena.

Jenže idylka se rozplynula ve chvíli, kdy spolu zůstali doma sami. "Obejmi tátu," řekl jí, než ji začal líbat na krku a osahávat. Ačkoli ho žena odstrkovala a křičela na něj, nedal se zastavit. "Vždycky tě budu milovat," řekl dceři a pak ji znásilnil.

Žena u soudu vypověděla, že se mu snažila neodporovat: "Měla jsem pocit, že s ním musím spolupracovat. Bála jsem se, že by se mohl naštvat a ublížit mi." Povedený tatínek se policistům ještě snažil namluvit, že ho žena k sexu přinutila, nakonec ale musel jít s pravdou ven. Osmatřicetiletý muž dostal tři roky natvrdo.

Témata: Lidé ženy