Muž letěl na rande přes půl světa. Po 10 dnech málem zemřel!

Ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. února 2019 13:20

Zamilovaný čtyřicátník přeletěl zeměkouli, aby se setkal se svou vyvolenou. Jenže dívka, kterou poznal na seznamce, se vůbec neukázala. Nizozemec ale naději neztratil a na letišti čekal 10 dní. Nakonec skončil v nemocnici.

Říká se, že láska je slepá. To dokazuje i 41letý Sander Cirk, který letěl z nizozemského města Den Helder až do čínského Čchang-ša. Na letišti se měl setkat s milovanou dívkou, kterou poznal na seznamce Asian Beauties.

Jenže 26letá dívka na schůzku nedorazila a když jí charitativní pracovník kontaktoval, sdělila mu, že je v nemocnici. Prý měla naplánovanou plastickou operaci, aby byla ještě krásnější, až ji Nizozemec poprvé uvidí. Muž proto zůstal na letišti a neztrácel naději.

Jenže Cirk má cukrovku i nemocné ledviny a po 10 dnech čekání skončil v nemocnici sám. Neměl peníze na hotel a přitížila mu i nepravidelná strava, kterou tvořily hlavně instantní nudle. I přesto ale Cirk věří, že se s dívkou, která se představila jako Liu Feng alias Krásná Alice, setká.

O tom, že by Liu nemusela být skutečná, nechce ani slyšet. "Mluvil jsem s ní po telefonu. Pokud mě oklamali, museli ti, kdo seznamku vedou, oklamat i ji. V tom případě tu musím zůstat a ochránit ji. Chci ji vzít s sebou domů," řekl Cirk reportérům.

Nejde přitom o první případ, kdy Nizozemec "naletěl". O muže se proto bojí i jeho matka, která už musela v domě odpojit internet. "Minulý měsíc utratil za online seznamky 10 tisíc. Jindy to bylo i 25 tisíc, což je na pracovníka charity opravdu hodně," prohlásila Tiny Cirková.

Témata: Lidé Láska, intimnosti, vztahy