Odvážlivec, nebo zoufalec? Tajemný muž hledá v pražském metru životní lásku

Ilustrační fotografie

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 12:02

Dámy, pozor! Prostředí pro seznámení to sice není ideální, ale i v pražském metru je to možné. Jeden záhadný muž na to šel opravdu neobykle a je nejspíš stále k mání. Přitom mu stačí jen napsat email.

Zkoušeli jste internetové seznamky, Tinder, zkrátka všechno možné, abyste konečně sehnali toho správného životního partnera, ale pořád se vám to nedaří. Pokud jste ženského pohlaví, neházejte ještě flintu do žita. Na scéně je k mání muž obestřený záhadou, které mají ženy tak rády.

„Hledám mladou hodnou slečnu, která touží založit rodinu. Jsem inteligentní, úspěšný, mladý muž, který hledá lásku svého života,“ stojí v inzerátu na reklamních plochách ve třech soupravách pražského metra a brzy prý bude k vidění i v tramvajích.

Takový inzerát přitom rozhodně není žádnou levnou záležitostí, podle dostupných informací se jeho cena může vyšplhat až k 10 tisícům korun. Jeho autor tak pravděpodobně disponuje značnými finančními prostředky, což připouští i přímo v inzerátu: „Dokážu tě materiálně zabezpečit, budu tě milovat a budu ti věrný.“

Tajemný muž nechce říct, jak se jmenuje a kde pracuje. Jedna věta jeho inzerátu však dává tušit, že jeho věk se bude pohybovat kolem 30 let, autor tam totiž vzkazuje, že případná budoucí partnerka by měla být maximálně 28 let stará.

Dámy snad zaujme i informace, že by podle jeho vlastních slov mělo jít o vtipného společníka. „Napiš, ať naše společné štěstí dlouho nečeká,“ žádá závěrem záhadný muž. Tak neváhejte a kontaktujte jej na emailové adrese spolu2019@seznam.cz!

Témata: zajímavosti Metro Praha Láska, intimnosti, vztahy