Může sebeukájení způsobit smrt? Lidmi otřásly dva děsivé případy!

Ilustrační foto

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

7. ledna 2019 14:54

Lékaři obecně považují onanii za prospěšnou, pokud se hovoří o nějaké rozumné míře. Existuje ale syndrom, který nutí postižené osoby masturbovat klidně i 50x za den. A to mnoho lidí psychicky neunese a raději se rozhodne svůj život ukončit. V opačném případě se o to tělo postará samo.

Američanka Gretchen Molannenová trpěla syndromem permanentního sexuálního vzrušení 16 let. Poprvé se u ní objevil v jejích 23 letech a zničil jí celý život.

Žena musela podle deníku Tampa Bay Times masturbovat prakticky neustále a denně touto činností trávila několik hodin. Klidně měla až 50 orgasmů po sobě, což ji dostávalo na pokraj fyzických i psychických sil.

Díky tomu neměla žádné přátele, nemohla studovat ani pracovat, a živila se na půlúvazek prací z domu jako překladatelka. Partnera měla na dálku, protože se sama za svou nemoc styděla.

Lékaři jí nedokázali nijak pomoci a žena den co den trpěla. Osoba trpící touto nemocí totiž nepociťuje při masturbaci slastný pocit, ale bolestivé vzrušení, které nepřejde ani po orgasmu. Přesto však nemůže přestat.

Gretchen nakonec svou nemoc překonat nedokázala a spáchala sebevraždu. Její příběh otřásl celými Spojenými státy.

Obdobný případ se odehrál v Brazílii, tentokrát se ale jednalo o 16letého chlapce. Vzhledem k tomu, že syndrom permanentního vzrušení postihuje pouze ženy, nepředpokládá se, že by jím trpěl i tento mladík. jakou poruchu přesně měl ale lékaři vyšetřit nestihli.

Média sice jeho jméno neuvedla, tvrdí ale, že mladík trávil masturbací několik hodin denně, většinou celé noci. O jeho problému věděla matka i jeho přátelé, než mu ale kdokoliv stačil pomoci, vše skončilo fatálně.

Jeho tělo totiž vysílení způsobené příliš častou masturbací a opakovanou ejakulací nezvládlo a zkolabovalo. Matka pak už jen ráno našla svého syna mrtvého.

Témata: Lidé masturbace ženy Muži