Matka šla probudit dceru. Po příchodu do ložnice ji čekal šok!

Ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. prosince 2018 12:11

Matce Michelle Avilaové se stala nejhorší noční můra každého rodiče. Nejen, že svou dceru přežila, ale dokonce to byla právě ona, kdo ji našel mrtvou. Vše přitom vypadalo zpočátku nevinně.

Michelle Avilová (†23) a Christiana Kent (†20) žili v Kalifornii a podle svých přátel a známých tvořili přibližně rok harmonický mladý pár. Mezi nimi údajně nepanovaly neshody ani hádky, ve skutečnosti ale nikdo nevěděl, že mladí lidé spolu ve velkém berou drogy.

"Neměl jsem ani ponětí o tom, že moje dcera bere drogy, v jejím pokoji jsem nikdy nenašel nic podezřelého," říká otec zesnulé dívky. "Smutek mi nedovolí mluvit, ale přesto chci upozornit všechny rodiče, že jejich děti nejsou v bezpečí a musí se neustále chránit," dodal.

Podle matky byla její dcera nekonfliktní a nevyhledávala bujarou společnost. Chodila ven pouze s Chrisem nebo s malou skupinou nejbližších kamarádů.

Jeden večer byla její dcera se svým přítelem u jejích nich. Oba užívali antibiotika, protože byli nachlazení, a šli brzo spát. "Ještě mi večer popřála dobrou noc. Když jsem je pak druhý den našla, dcera měla v pokoji připraveno oblečení do práce. Ráno v šest měla začít v Newport Beach coffee shopu, kde pracovala," vzpomíná matka Adriana.

Matce totiž bylo divné, že by její dcera nevstala do práce, a proto ji šla vzbudit. V pokoji ji ale čekal hrůzný pohled. Partneři se objímali jako Romeo a Julie. Oba ale byli mrtví.

Matka našla dokonce seznam věcí, které chtěla její dcera udělat. Jednou z nich byl i plán, že napíše práci do školy. Chtěla být novinářka a hodně cestovat.

O drogách se rodiče dozvěděli až z pitevní zprávy a srazilo je to na kolena. Je pro ně nepochopitelné, že se jejich dcera mohla předávkovat. Smrt mladé dvojice šokovala i okolí. Nikdo nerozumí tomu, proč k takové tragédii došlo a jak to, že si nikdo ničeho nevšiml dříve.

Témata: Lidé ženy spánek