Mladá dívka snědla pálivé nudle. Skončila v nemocnici!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. října 2018 19:29

Dvacetiletá vloggerka Shannen Goulding byla převezena do nemocnice poté, co se v její stolici objevila krev. Stalo se tak den po tom, co přijala nabídku a pokusila se sníst extrémně pálivé jídlo jedné z nechvalně proslulých výzev.

Mladá žena skončila v nemocnici poté, co několik dní krvácela z konečníku. Po všech vyšetřeních lékaři zhodnotili, že má počáteční fázi zánětlivého onemocnění střev, pravděpodobně Crohnovu chorobu.

Shannen je vloggerka, která přijala výzvu o snědení extrémně pálivých nudlí, aby se natočila na svůj vlog. Sama řekla: „Chtěla bych říci, že tato výzva byla „smrtící“, ale rozhodně úspěšná.“

Dále dodává: „Po snědení nudlí, jsem začala cítit opravdu velkou bolest. Kamarád, který jedl nudle také, ale takovou bolest necítil. Později příštího dne jsem šla na toaletu a ta po mě byla plná krve. Šla jsem do nemocnice, kde se mě ptali, jestli netrpím nějakou nemocí, nebo hemeroidy. Řekla jsem, že ne a vyprávěla jsem doktorům o včerejší výzvě. Všichni se mi hrozně smáli.“

„Celá moje rodina byla se mnou v nemocnici a všichni mi říkali, že jsem tupá. Já jsem se tomu jen smála. Mám už takovou pověst, že dělám tyto bláznivé věci. V nemocnici na pokoji se mě lidi ptali, proč tu jsem a já na to, protože jsem jedla nudle. Chápete, někdo tu je kvůli mrtvici a já kvůli nudlím. Je to vtipné. Všichni jsme se nasmáli,“ říká optimisticky mladá žena.

Doktoři jí sice varovali, že už by neměla jíst pálivá jídla, ale ona si přesto dál dává papričky jalapenos skoro na všechno, jak říká. Nyní se pokusí zdolat výzvu zaměřenou na konzumaci pořádných dávek pepře. „Doufám, že zase neskončím v nemocnici, ale každopádně to bude šílené,“ říká nakonec.  

Témata: Lidé jídlo