Matce zavolaly učitelky ze školy kvůli synovi. Tímhle ji šokovaly!

Teenageři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. října 2018 20:15

Kdykoliv zazvoní telefon ze školy nebo ze školky, jde o předtuchu něčeho špatného. To, co se stalo matce z Oklahomy, bylo ale tak nevídané, že svůj příběh musela sdělit tamním novinám.

Ladye Hobsonové zazvonil telefon a ona poznala, že jí volají ze školy, kde měla svého osmiletého syna. Ihned pochopila, že jde o špatné znamení, a připravila se na nejhorší.

Čekala, že její syn onemocněl, nebo že něco provedl a oni si jí volají do školy. Psychicky se připravila a zvedla telefon. To, co se dozvěděla, ale nepochopila.

Učitelka jejího syna Brylana totiž matce řekla, že chlapec má chuť na kousky veverčího masa a v aktovce má mrtvou veverku. Matka zůstala v šoku a nevěděla, co na to odpovědět.

Učitelce řekla, že o ničem neví, a ani ona, ani škola, nepochopila, jak se mohla veverka dostat do jeho batohu. Matku ale naštvalo, že se v batohu za 50 dolarů povaluje mrtvé zvíře.

Nakonec se chlapec přiznal, co se stalo. Matce doma řekl, že veverku našel mrtvou cestou do školy a vzal ji s sebou. Dostal prý chuť na veverčí maso poté, co o něm nedávno hovořil jeho otec.

Témata: Lidé dětské Děti