Muži od narození chyběla zásadní věc! Lékaři mu ji po 45 letech vymodelovali z jeho vlastní kůže

Ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. října 2018 14:50

Andrew Wardle to v životě rozhodně neměl jednoduché! Dnes pětačtyřicetiletý muž od narození trpěl neobvyklou a především velice nepříjemnou poruchou, která zásadně ovlivnila celý jeho život!

Andrew si prošel doslova peklem. Od narození trpěl extrofií močového měchýře. Tato závažná vrozená anomálie dolních močových cest postihuje především chlapce. Jenže to není vše. Kvůli vadě měl močový měchýř mimo těla a vůbec neměl to, čím se chlapečci liší od holčiček, píše portál The Sun.

Zatímco extrofie močového měchýře obvykle postihuje jedno 40 000 narozených dětí, Andrew říká, že jeho vzácná komplikace se objevuje pouze u jednoho z asi 20 milionů dětí.

Nakonec se rozhodl, že podstoupí složitou operaci, při níž mu orgán lékaři doslova vymodelují z kůže z jeho vlastního předloktí. Zákrok, který podstoupil v londýnské University College Hospital, trval dlouhé hodiny a Andrew za něj musel zaplatit více než 50 tisíc liber, tedy asi 1,5 milionu korun.

Když už mu nový "nástroj" po šesti týdnech sloužil tak, jak má, rozhodl se mít poprvé intimnosti se ženou. Nečekal však, jaké to bude mít následky! Jeho partnerka Fedra Fabian byla nejprve z jeho nové chlouby nadšená, ale o pár dní později ho našla ležet na podlaze.

Okamžitě zavolala záchranáře. V bezvědomí ležel muž v nemocnici dlouhých 5 dní. Lékaři nakonec zjistili, že za všechno může žlučník, který mu následně vyoperovali. 

Témata: Muži zajímavosti