Rodiče nechali zemřít svou dceru! Důvod vás šokuje!

děti

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. září 2018 19:49

Seth Welch a Tatiana Fusariová (oba 27 let) z amerického města Solon Township v Michiganu se dostali na titulní stránky médií po celém světě. Jejich desetiměsíční dcerku Mary našli jedno ráno mrtvou v postýlce. Po pitvě se ukázalo, že holčička trpělo vážnou podvýživou a dehydratací.

Pitva prokázala, že holčička zemřela na podvýživu a dehydrataci - a rodiče jsou nyní obviněni z toho, že nevyhledali lékařskou pomoc, i když věděli, že je jejich dítě nemocné. Oba si předvolala policie k výslechu. Tam přiznali, že lékařskou pomoc nevyhledali kvůli strachu ze sociálky, nevěřili doktorům kvůli svému náboženskému přesvědčení.

Seth už předtím přidal na Facebook video, ve kterém říká, že své dítě očkovat nedá, protože Bůh je silnější než nemoc. „Pokud evoluce chce, aby přežil ten nejsilnější, proč očkujeme všechny? Neměli bychom nechat slabé zemřít a silné žít dál?" napsal Seth podle Daily Mail ve svém příspěvku.

Otec, který je obvině ze zneužívání dítěte a vraždy, si také stěžuje, že je s ním kvůli jeho „silné křesťanské víře“ zacházeno nespravedlivě. Prý je za svou víru pronásledován. „Věřím, že jsem nespravedlivě obviněn, že jsem exemplárním příkladem kvůli mé velmi silné víře," řekl. „Dnes je tak nebezpečné jít k doktorovi, že tam nikdo nechodí,“ tvrdil také muž.

I matka trvá na tom, že je nevinná. Prý neexistují žádné známky, které by naznačovaly, že na tom Mary byla špatně. Prý to prostě byla jen „hubená dívka". „Byla to tragédie, ale nebyl to zločin, nešlo o žádnou nemoc. V Bibli se říká, že dobré jídlo je náš lék. Krmili jsme ji kuřecím masem, bramborami, jablky, sýrem, dali jsme jí dobré věci. Zemřela, je to tragédie... Pán dal, Pán vzal,“ vypověděla Welshová s tím, že pro svou dceru udělali v rámci své víry vše, co mohli.

Uvedla také, že doktora nenavštívili kvůli tom, že nedůvěřují lékařským službám. Navíc měli strach, že jim úřady dítě seberou. Welch trval na tom, že Mary byla nalezena se špinavou plenou, což „jasně ukazuje, že dostala výživu." Lékaře také označil za "kněží zdravotnického kultu".

Celým případem se zabývá soud. Poslech obvinění u soudu zvládali rodiče jen těžko. Seth seděl s otevřenými ústy a Tatianu přemohl pláč. Pokud je uznají vinnými z vraždy, mohou strávit život za mřížemi. Welh prý ale nemá strach z verdiktu člověka, „protože Bůh vidí, jak moc jsem své dítě milovala a zná momenty, které jsme spolu sdíleli“," dodává deník The Sun. 

Témata: dětské Děti rodina