Manželé se 4 roky marně snažili o dítě. Když přišli k lékaři, zjistili šokující věc!

Ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. srpna 2018 18:59

Velmi neuvěřitelně zní příběh manželů z čínského venkova. Zároveň je jasným důkazem toho, jak to dopadá, když během dospívání chybí lidem sexuální výchova!

Šestadvacetiletý muž a o dva roky mladší žena žijící ve vesnici v čínské provincii Guizhou dorazili ke gynekologovi s tím, že se už čtyři roky marně zkoušejí počít dítě. Lékařka byla překvapená, když během vyšetření zjistila, že dotyčná žena je stále pannou!

Když si manželi promluvila ukázalo se, že celou dobu používali nesprávný otvor! Manželé ke zděšení lékařky ani nevěděli, co je to vagína. Číňanka se lékařce také svěřila, že nemá ze styku žádný požitek a často ji tento akt velmi bolí.

„Čtyři roky byli svoji a ani muž, ani žena netušili, jak otěhotnět. Páry s takovými neznalostmi jsou velmi vzácné. Avšak není nijak výjimečné, že mnozí lidé mají chybné informace o sexuálním životě," říká doktorka Liouová.

Gynekoložka proto dvojici dala brožuru o sexuální výchově a informovala je o základech ženské anatomie i principech soulože, která vede k početí. Pár týdnů nato prý manželé do její ordinace poslali sto slepičích vajec a několik živých slepic - jako dárek za úspěšné těhotenství.

Témata: těhotenství Čína