To je vážně hnus! Slovenka si otevřela oblíbenou pochoutku a nestačila se divit!

jídlo

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. července 2018 12:06

Pořádně znechucená byla žena ze Slovenska, když si otevřela oblíbený sladký dezert. Když do mléčné pochoutky zabořila lžičku, nemohla uvěřit tomu, co z ní vytáhla. Mlsná ji hned přešla!

„Sestra si dnes koupila Monte. První sousto a že ořech... Ne. Žvýkačka,“ napsal uživatel ve facebookové skupině Nekrmte nás odpadem s tím, že balení bylo originální. „Brigádníci se baví, co myslíte?“ dodal uživatel.

Pod příspěvkem se objevilo velké množství komentářů. Diskutující jsou pořádně znechuceni: „Fuj, hnus," napsal jeden. „Člověk ani neví, co jí. Nejlepší je asi jíst, co si sám uděláš,“ přidala se další diskutující. 

Jiní to vzali s humorem. „Ale vždyť se prodávají i lízátka se žvýkačkami. Možná zkoušejí hodit na trh něco nového,“ naznačil jeden z přispěvatelů. „Už jako Kinder vajíčko, i s překvapením,“ smál se další.

Mnozí se ale přiklánějí k názoru, že v mléčném dezertu mohl být nerozpuštěný přírodní emulgátor. „Při výrobě jogurtů používají potravinářskou gumu," napsal jeden z diskutujících. „Je to xantanová guma, běžně se jí zahušťuje vše od pribiňáčků až po běžné jogurty," vysvětlila další uživatelka.

No a objevili se i tací, kteří si myslí, že jde jen o podvod. „A možná je to jen výmysl někoho od konkurence,“ napsal diskutující. „Sestra zapomněla, že má žvýkačku, tak to dala na papír. A teď z toho děláte tohle,“ přidal se další.

Témata: Lidé jídlo