Matka tří uhořelých dětí je opět těhotná? Šokující informace z domu smrti!

Rodinný dům v Oleksovicích na Znojemsku, v němž při požáru 12. 3. 2018 uhořely tři děti 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2018 14:01

EXKLUZIVNĚ! Celé Česko zasáhla v březnu letošního roku tragédie, ke které došlo v Oleksovicích na Znojemsku. Při požáru tam zemřely tři děti ve věku od jednoho roku do devíti let. Čtyři dospělí utrpěli zranění. Co se na místě tragédie děje dnes? Reportéři serveru stars24.cz to zjišťovali přímo na místě.

Oleksovice na Znojemsku jsou navždy poznamenány tragickým požárem, k němuž došlo během březnové noci letošního roku. Při požáru v domě uhořely tři malé děti, a i po třech měsících od tragédie je na onom místě stále znát rozsah tragédie.

Dům je totiž i po čtvrt roce stále ohořelý. Tmavé čmouhy nad dveřmi i okny dávají znát, kudy se během požáru linul kouř ven, a jedinou změnou prošlo okno. Původní dřevěné totiž nahradilo nové, plastové. 

Zdá se, že na dům zvenčí od tragédie nikdo nesáhnul. Rodina už v domě sice nebydlí, možná ale tyto informace potvrzují zvěsti, které o poměrech v rodině panovaly. Expřítel matky uhořelých dětí se už dříve nechal slyšet, že rodinu trápily dluhy a exekuce.

Tvrdil také, že v domě žila babička dětí s druhem a také prababička zesnulých. Kromě tří dětí tam žil ještě on a jeho partnerka. Všude prý byl doslova bordel, nepořádek a špína. Barák byl v hrozném stavu. Dvůr byl zaházený starým nábytkem, všude byl psí trus a chyběla teplá voda nebo snaha o úklid.

To ostatně potvrzují i místní a obyvatelé přilehlých vesnic, se kterými reportéři serveru stars24.cz mluvili. Podle jedné z postarších obyvatelek, která si nepřála uvést své jméno, neměla rodina daleko k alkoholu a z domu byl prý často slyšet dětský pláč.

Mezi místními se také proslýchá, že děti byly v pokojích zamykány, a údajně tomu tak bylo i v den požáru. Šušká se také, že požár mohla založit sama rodina, tyto informace ale pouze kolují mezi místními a nelze je nijak ověřit. Podle vyšetřovatelů stál za požárem spíše vadný přímotop.

Matka opět těhotná?

Matka uhořelých dětí už dokázala veřejnost jednou šokovat. Dorazila totiž na spáleniště ihned po poruštění z nemocnice, žádný zármutek na ní ale nebyl vidět. Všichni byli její reakcí překvapeni, žena přijela v doprovodu kamarádů a hned potom odjela do restaurace.

Nejvíce se prý starala o to, co bude k jídlu, a neprojevovala ani zájem o komunikací s obcí. O tom, jaký byl její vztah k dětem, ale místní také polemizují.

Podle obyvatelky jedné z okolních vesnic, paní Jitky, jejíž redakce jméno zná, ale na vlastní žádost nezveřejní, se totiž matka během požáru údajně nesnažila děti z hořícího domu vytáhnout, možná ze strachu o vlastní život, možná kvůli šoku. O tom se ostatně horlivě spekulovalo i na internetu. 

Sama matka na facebooku poté uvedla, že je z celé věci zdrcená, tomu ale někteří lidé také příliš nevěří. Údajně už nyní totiž čeká další dítě. "Ona je teď znovu těhotná," řekla paní Jitka serveru stars24.cz.

Témata: požár rodinného domku v Oleksovicích na Znojemsku (12.3.2018)