Nemravné hrátky učitelky ZŠ? Pikantní fotka kolovala mezi rodiči i žáky!

Ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2018 22:51 | Aktualizováno: 2. června 2018 23:29

Učitelce z pardubické základní školy se pořádně vymstilo postování fotek na Instagram! Jedna z nich totiž ukazovala klečícího manžela pedagožky, jak má hlavu zabořenou v jejím klíně, přičemž ona stojí a fotí odraz této intimní scény v zrcadle. A skandál byl na světě! Případem už se zabývá Česká školní inspekce.

Nemravná fotka samozřejmě dlouho nezůstala bez povšimnutí! Brzy začala kolovat po škole, kde žena působí. A když na ni narazili rodiče, bylo zle. Fotka už z Instagramu zmizela a profil učitelky už není veřejně přístupný.

„Celou věc řešíme s odborem školství a s pardubickým magistrátem. Dostali to i právníci a dokud se celá věc neuzavře, nebudu se k tomu vyjadřovat,“ uvedl ředitel dotčené základní školy pro MF Dnes. Zároveň potvrdil, že na své právníky se obrátila i učitelka, které bylo nabídnuto ukončení pracovního poměru dohodou. Učitelka to však neakceptovala a výpověď tak zatím není platná.

Právník ženy Jan Poláček zdůrazňuje, že ona i její manžel jsou na kompromitující fotografii oblečení a intimní místa prakticky nejsou vidět, protože rozkrok ženy zakrývá hlava muže. „Fotografie ani nezachycuje reálný orální sex. Jde více méně o recesistický snímek vytvořený na 1. máje s komentářem manžela učitelky ve smyslu, aby neuschla,“ zdůraznil právník pro Blesk.

Intimní fotku prý navíc nezveřejnila učitelka, ale její manžel na svém Instagramu. Školu na snímek údajně upozornil anonymní tip. „Některé dítě asi hledalo na internetu něco zajímavého, narazilo na tohle, rozšířilo to a zjistil to někdo z rodičů a od té doby to žilo vlastním životem,“ myslí si Poláček.

Učitelka s dvacetiletou praxí už byla na koberečku u ředitele, který ji zbavil třídnictví a nabídl odchod dohodou. Opustit školu ale přes to všechno nechce. „Ona ví, že to byla chyba, ale necítí za ni nějak extra velkou zodpovědnost, protože snímek vypustil manžel,“ řekl Poláček. Žena, která nyní čerpá řádnou dovolenou, to údajně vnímá jako „zbytečnou aféru“ a chce se vrátit do práce!

Témata: učitelé Instagram Lidé Školství