Jak žije rodina s paterčaty? Prosí veřejnost o pomoc!

Paterčata

Autor: Lelková, stars24.cz

18. dubna 2018 14:59

Jelikož letošní zima byla nestálá a nemoci se šířili rychlostí blesku. Rodiče paterčat z Milovic tak měli co dělat, u jednoho nemocného dítěte totiž rozhodně nezůstali. Veškeré zásoby léků na letošní zimu vyčerpali, a nyní žádají veřejnost o pomoc v podobě léků, ale i jiných potřebných věcí!

V seznamu potřebných věcí nalezneme nejrůznější kapky na rýmu a kašel, prášky na snížení teploty, ale třeba i drogérii nebo elektronické ořezávátko na pastelky. „Lékárnička během zimy vydala takřka všechny zásoby léků a sirupů – zejména na rýmu a kašel. Pokud se rozhodnete nám pomoci, velmi uvítáme, pokud nám ji pomůžete alespoň něčím z níže uvedeného naplnit.“ Prosí rodiče šesti dětí.

Seznam potřeb je k nalezení na stránkách Rodinného centra Milovice, kam můžete zaslat hmotné příspěvky, nebo finanční podporu. Centrum v Milovicích rodině pomáhá již od narození paterčat v roce 2013. Účelem je financovat potřeby paterčat a jejich staršího bratra až do plnoletosti.

Velkou částkou jim v minulosti pomohl například režisér Miloš Forman (†86). Na stránkách je možné nahlédnout i na stav transparentního účtu, kde jsou zveřejněny příspěvky a výdaje rodiny.

Témata: Alexandra Kiňová děti humanitární pomoc Top Star