Žena vyskočila ze sanitky za jízdy: Záchranáři ji honili po frekventované silnici!

Záchranná služba, ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2021 16:20

Do médií po mnoha měsících uniklo video se šokujícím obsahem. Záběry zachycují incident, při kterém neznámá žena vyskočila přímo za jízdy ze sanitky na frekventovanou silnici. Co se přesně stalo?

Televizní stanice CNN Prima News informovala o neuvěřitelném případu, kdy ze sanitky za jízdy vyskočila pacientka na frekventovanou silnici mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou. Stalo se tak již loni na podzim.

Záznam celé události poskytl televizi divák, jehož kamera v autě incident zachytila. Žena se dokonce dobývala do jeho vozu. „Jeďte jako ‚gétéáčko‘ (GTA je známá PC hra, pozn. red.), jeďte rychle,“ křičela na něj. 

Zástupci Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje pro stanici potvrdila pravost videa, k incidentu opravdu došlo. Z interního šetření ale vyplynulo, že zdravotníci nepochybili, protože došlo k nepředvídatelné situaci.

V sanitce konkrétně došlo k tomu, že se pacientka s interním onemocněním za jízdy odpoutala, otevřela dveře a pokusila se z auta uniknout. Do nemocnice poté museli sanitku doprovodit policisté. 

Témata: Záchranná služba záchranáři