TRAGÉDIE: 11letý žák se zastřelil během online výuky!

Adan Llanos

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. prosince 2020 21:01

Teprve jedenáctiletý student Adan Llanos spáchal během online výuky přes platformu Zoom sebevraždu. Podle zahraničních médií se zastřelil.

Student základní školy Woodbridge Elementary School vzal pistoli a během online výuky se střelil. Jeho sestra zavolala záchranku, přivolaní lékaři mu ale nedokázali pomoci.

Chlapec byl převezen do nemocnice, tam ale vážným zraněním podlehl. Proč spáchal sebevraždu není jasné, údajně ale těžce nesl výuku na dálku.

<iframe width="916" height="515" src="https://www.youtube.com/embed/9DLhC994pGI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Jeho smrti přes webkameru přihlížel jak učitel, který zrovna vysvětloval látku, tak i chlapcovi spolužáci. Sestra, která střelbu slyšela, přiběhla do pokoje a chlapce našla ležet v kaluži krve. 

Psychické problémy nejsou během koronaviru ničím až tak výjimečným. Odborníci ale naléhají, aby se lidé nebáli o svých problémech hovořit. Mohou se obrátit na rodinu, přátele, nebo na odborníky na krizových linkách, například na Lince důvěry (800 155 555).

Témata: USA úmrtí