Tančila bez kalhotek! Arabové svůdnou tanečnici okamžitě zatkli + VIDEO

Jekatěrina Andrejevová (Gawhara)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. února 2018 18:37 | Aktualizováno: 17. února 2018 19:10

Vnadná ruská diva svým břišním tancem zaujala i v arabské zemi, kde se být sexy příliš nevyplácí. Kvůli tomu, že se chovala nemravně a při tanci neměla kalhoty, skončila za mřížemi.

Jednatřicetiletá ruská kráska Jekatěrina Andrejevová, která je známá pod jménem Gawhara, skončila v Egyptě za mřížemi. Důvodem byl její až příliš žhavý tanec. Podle úřadů byl jí outfit nemorální, protože mnoho odhaloval. A navíc na sobě neměla kalhotky .

„Pravidla pro taneční vystoupení zavazují tanečníka nosit spodní prádlo jakékoliv barvy kromě tělové. Gawahara neměla žádnou spodní prádlo a to bylo samozřejmě provokativní, "cituje Daily Mirror egyptského prokurátora Hatima Fadla.

Místní média dala arabskému úředníkovi za pravdu a schvalují postup policie proti této „nemravné“ ženě. Svůdná tanečnice podle nich podněcuje mladé lidi k neposlušnosti a nemorálnosti.

Jekatěrina předvedla provokativní tanec v jednom z nočních klubů v Gize. Na internetu se objevilo video zachycující její vystoupení, sexy brunetka energicky kroutí boky a předvádí svou bujnou hruď.

Známý ruské tanečnice Anton k případu dodal, že se do všeho zapojila i firma, která Jekatěrinu na večírek najala. S právníky už pracuje na vyřešení celé kauzy. Vyskytly se i zprávy, že Ruska neměla potřebné pracovní povolení . Tanečnice už byla propuštěna, musela ale zaplatit kauci v přepočtu asi 230 eur, tedy asi 5800 korun. Až do vyšetření tohoto pobuřujícího incidentu má žena zákaz vystupovat na území Egypta.

Témata: Jekatěrina Andrejevová (Gawhara) Egypt Věznice arab Rusko tanec