Dívku zabil koronavirus: Oči se jí prý propadaly do lebky!

Lameshia Polková s maminkou

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 10:01 | Aktualizováno: 13. července 2020 11:50

Je známo, že koronavirus dokáže v jistých případech připravit o život i mladé lidi. Svědčí o tom i nejnovější případ dívky z USA. Její maminka popsala, jak strašlivě se u dcery nemoc vyvíjela.

Čtyřiadvacetiletá Lameshia Polková sice pracovala ve zdravotnictví, ale nakazila se úplně jinde. Konkrétně na narozeninové oslavě v Atlantě, kam vyrazila ze svého bydliště v Memphisu ve státě Tennessee.

Tři dny poté se u ní začaly projevovat první příznaky, a tak zamířila do nemocnice, kde testy ukázaly, že je pozitivní na koronavirus. Tuto středu boj s nemocí covid-19 prohrála, přičemž v posledních dnech už jí pořádně nepoznávali ani příbuzní.

Její matka Carla prozradila stanici Fox 29, že dceru nakonec přesunula na tzv. covidovou jednotkou. „Pořád jsme spolu volali přes FaceTime. Pořád chodila na záchod a zvracela, ale zároveň se mnou stále byla schopná mluvit,“ svěřila se.

V posledních dnech se ale její stav nadále zhoršoval. „Její oči se propadaly zpátky do lebky,“ konstatovala truchlící maminka.

Témata: Lameshia Polková Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) USA