Neuvěřitelný čin mladého lékaře! Pro všechny prodavače, řidiče a další natočil toto VIDEO!

Lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. března 2020 8:54

Pokud pracujete jako lékař, lékařka, zdravotní sestra, prodavač či prodavačka, nebo například dělník ve fabrice či řidič, pak zbystřete. Jistý mladá americký lékař vám v době boje s koronavirem věnoval jedno dojemné video.

Na sociálních sítích se objevilo dojemné video mladého amerického lékaře, který zpívá legendární hit Imagine. Prostřednictvím skladby od Johna Lennona předává poselství zdravotnického personálu veřejnosti a apeluje na to, aby se lidé semkli a byli jednotní.

Ortoped Elvis Francois se do povědomí veřejnosti dostal v roce 2018, kdy účinkoval v televizním pořadu TheEllenShow. Nyní nazpíval skladbu Imagine, kterou reaguje na momentální situaci ve světě.

Imagine all the people... —- In life, there are so many things that divide us. Religion, race, politics, social status...

Zveřejnil(a) Elvis Francois dne Pondělí 23. března 2020

Na sociální síti lékař také vzdává hold všem lékařům a ostatním zdravotnickým pracovníkům, vědcům, politikům, pokladním, prodavačům, řidičům nebo továrním dělníkům, kteří v této složité době udržují společnost v chodu. 

Lékař rovněž vyzval lidi, aby zapomněli na všechny války, rozdíly v rase, náboženství či politickém vyznání, a byli disciplinovaní.

Témata: Lidé Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) lékaři