Mladá dívka psala svému mrtvému otci. Teď jí přišla odpověď!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. prosince 2019 17:33

Třiadvacetiletá Chastity Pattersonová z Newportu z Arkansasu každý den psala svému zesnulému otci sms zprávy na jeho mobilní telefon. Před několika dny ale zůstala v šoku, poprvé jí totiž přišla odpověď.

"Ahoj tati. To jsem já, zítra mě opět čeká těžký den," napsala Chastity v sms zprávě, kterou tak, jako poslední čtyři roky, zaslala na telefonní číslo, které měl před smrtí její otec.

Dívka v sms zprávě dále hovořila o tom, jak absolvovala školu a vyhrála boj s rakovinou. Pak ale přišel šok, když jí zapípal telefon a ona na displeji viděla odpověď.

"Ahoj zlato. Nejsem tvůj otec, ale dostávám všechny tvé zprávy a pokaždé se těším na další. Mé jméno je Brad a v srpnu 2014 jsem přišel o dceru při autonehodě. Tvoje zprávy mě udržely při životě," stálo v odpovědi.

Muž jí dále napsal, že ho mrzí, že přišla o někoho blízkého. "V posledních letech jsem sledoval, jak rostete a čím si procházíte, celou tu dobu jsem vám chtěl napsat, ale nechtěl jsem vám zlomit srdce," psal dále muž.

Konverzaci dívka zveřejnila na sociální síti a odpověď muže považuje jako znamení, že je vše jak má být a že má nechat svého otce "odpočívat".

Témata: Lidé smrt